De hakke tid til det de har gjort!

Heihei! Long time, no ... writing?! Jeg har gjort så mye gøy den siste uka, lurer fortsatt på hvordan jeg fikk tid til det hele! Uka startet med en haltende generalprøve (som forøvrig ble degradert til gjennomkjøring) på 1975. Så satte vi kursen mot Raufoss, der vi så "I morgen var jeg alltid en løve". En gripende og lærerik forestilling - anbefales! Himmelen ble svartmalt før forestillingen tok slutt, og jeg er akkurat derfor glad for at Siri skulle være med meg hjem. Vi ble stoppet av en tvilsom og ung sjåfør med rare spørsmål..jeg hadde sikkert løpt om jeg var alene, haha!

Ukas høydepunkt var uten tvil Tirsdag, etter skolen tok vi turen inn til Oslo hvor vi så.. *trommevirvel* prøveforestillingen på " We Will Rock You" Det kan ikke beskrives godt nok med bare ord, det må oppleves! Nok en ganghttp://kjerstijakobsen.blogg.no/1287348029_17okt2010.html ) kan journalisten i VG synke så langt ned i jorda som han bare kommer - jeg hjelper gledelig til! Man gir bare ikke så herlige forestillinger terningkast 4...


VG mann - jeg har en krok og er ikke redd for å bruke den! 

En trøtt, men fornøyd gjeng møtte dagen etter opp på skolen, klare for kveldens før-premiere! OA's omtale om forestillingen kan du se i innlegget under. Vi fulgte opp med premiere på Fredag og siste forestilling på Lørdag. Veldig fornøyd med begge, stort smil! Legger ut bilder i morgo :- )

Sist, men ikke minst - Fredrik ble 18 på Fredag og fikk lappen i dag, gratulerer!

KHJ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits