"La de som faktisk må gå ute i snøværet, de som må på skolen, og de som heller vil se Tour de Ski stå"?

Dette innlegget inneholder uforståelig bruk av ord, og kan blir for internt for enkelte..

I dag tidlig snødde det i alle retninger, bokstavelig talt! "La bilen stå" sa de på nyhetene..hva med " La de som faktisk må gå ute i snøværet, de som må på skolen, og de som heller vil se Tour de Ski stå"? Redningen fant jeg i en uaktsomhet, som linket meg rett til nrk's sendinger på nett. Gratulerer forøvrig Norges kuleste skiløper med dagen! Tilbake til snøværet ?  En time før snøstormen gjorde sitt inntog, var jeg på tur ned til skolebussen. Og der lå snøen, så lang som den var, og bredte seg utover gangveien. Nå rekker jeg hvertfall ikke bussen tenkte jeg..men så helt plutselig..som et skudd fra himmelen. Der kom brøytebilen svingendes, også kjørte den foran meg og lagde vei. Gledestårer. Av personlige grunner!!

Alt dette ble skrevet i går, men data'n min fikk feber og la seg til å sove. Elkjøp neste. Krisetårer, hjernen kommer jo til å gå i kryss.
Disse bildene har absolutt ingen sammenheng med resten av innlegget, elsker det!

KHJ

 

Én kommentar

supermarie

08.01.2011 kl.15:38

haha så fantastisk søt du er!

(HVIS jeg kommer på TV, kommer det på dagsrevyen kl 19 på nrk1. dritt....)

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits