hekta på sabeltann!

23 dager til jul og kulden sniker sniker seg inn i gjennom nesa og svinger innom hvert jævla bein i hele kroppen. Heldigvis har jeg flere meter med bomull og garn liggende, så når gradestokken skjelver av underernæring slenger jeg det rundt halsen.

Snakker om underernæring..bloggen sultet nesten i hjel i helgen. Det er akkurat derfor jeg ikke har gullfisker, jeg glemmer å mate dem. Helgen var forøvrig super fra topp til tå.. punktum! Hihi. Jeg ble i tillegg veldig lykkelig da jeg fant mitt livs kjærlighet på Spotify..eller...min barndoms største kjærlighet i alle fall. Hiv O Hoi! Jeg snakker selvfølgelig om Sørlandets stolthet, Kaptein Sabeltann. Soundtracket ligger ute og jeg kan kose meg med minner og en herlig dialekt! Det gjør faktisk historie- puggingen hyggelig, hou!

Sjekk den gjennomførte stilen - jeg var (er..) blodfan!


Den koppen har jeg fortsatt, serriøst!KHJ

 

3 kommentarer

thea

01.12.2010 kl.19:11

ntåå kjersti. herregud så søt!

mathilde høyem

01.12.2010 kl.19:31

sv; Mhm.. Det skal bli deilig med ferie! :-)

Julie Wahl

16.12.2010 kl.14:28

Måårn, ja! Kaptein Sabeltann er tingen :D Lekte aldri med barbier e.l, og var aldri ei rosajente. Var i Kristiansand flere ganger for å se Sabeltann. Elsker't!

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits