Gjennom tax-free'n med motorisert handlevogn!

Jeg har hatt en merkelig teaterproduksjons-time, jeg har vært hos en fremmed familie i England, rutsjet rundt i en motorisert handlevogn på tax-free'n på Gardermoen, hatt bursdag der jeg fikk en gratulasjon av en skummel mann jeg ikke en gang kjenner, men som sa han var regissøren til en stor norsk skrekkfilm! Han fulgte faktisk etter meg, helt til England, og tok fra meg alle de røde arkene jeg hadde - litt av en dag sier bare jeg!

Det som egentlig skjer er at jeg har ligget trygt under dyna mi og råtnet av kvalme og kulde..jeg er syk, hurra! Og alt var en drøm, dobbelthurra! Altså, jeg skulle gjerne rutsja rundt i motorisert handlevogn på tax-free'n og ikke minst vært en tur i England, men det får bli en annen gang.

I går lekte jeg forøvrig Bambi på glattisen og fikk en alvorlig ripe i lakken..ehm,nei.. hånda! Kjære Gjøvik vgs -det er ingen vits i å strø når det fortsatt er like glatt. Bytt ut strøgrusen med noe bedre, jeg har fortsatt grus langt innover i huden. Og jeg som ikke skulle falle i år, søren...

Ellers har jeg fått en ny nabo, Marie bor nå bare noen minutter unna, hoho!

KHJ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits