Slik går nu dagan..

Hei og hopp! I dag har jeg bidratt betydelig med middagen, og da kom jeg til å tenke på niendeklasses store glede - Mat og Helse! Jeg hater å skryte for mye, men mitt bord var faktisk det beste bordet på hele gruppa, vi vant alt som var og vinne av kokkekamper. Det verste med timene var at Fredrik og jeg ( takket være to andre små-spiste barn..), ofte spiste alt for mye bare for å imponere med " Se, vi har spist opp all maten vår" Doen neste og null lunsj de dagene! Men vi koste oss faktisk og jeg savner det litt. Poenget var egentlig den gangen jeg skulle koke poteter og gjorde det "feil" ( sånn jeg gjør det hjemme vel..kokende vann og poteter liksom..!!) Læreren min tok tak i kjelen og smelte (!!!) alt vannet og alle potetene rett i vasken..bare fordi jeg ikke gjorde det på hennes måte..for det ville jo vært synd hvis poteten mistet noen av de verdifulle næringstoffene under feil koking, lol - TRAUMER!

Thea er 17 år i dag, men siden jeg allerede har gratulert henne på tre forskjellige måter ( dere vet, alle gode ting er tre) later jeg som at jeg ikke gjør det her. Hurra for deg på liksom!

Derfor poster jeg dette bildet kun fordi Siri er syk, og jeg syns synd på henne, ikke fordi Thea er med på det :- )


TULLA! Dette er faktisk favorittbildet mitt av Thea, haha - Gratulerer med dagen♥

KHJ

 

 

Én kommentar

thea

08.11.2010 kl.22:30

ntåå. så koselig, men gud hvor snille alle er! velger alltid så fine bilder av meg.....

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits