The Monster Ball - Lady Gaga konsert!

Stress-uka er over og jeg er tilbake for fullt..i alle fall for noen dager!

"Ganske danskebåt" kommer det ut i fra kjeften (pennen, eller tastaturet kanskje) på VG-anmelderen! Jeg lover deg VG-mann - hadde danskebåten hatt noe på høyde med konserten til tidenes popartist, Lady Gaga, ville jeg brukt den som transport til skolen!

Etter å ha blitt most av frekke jenter ( som havnet bak oss allikevel, mohaha) satte oppvarmingsbandet, Semi Precious Weapons, i gang showet! Vi likte oppvarmingsbandet og fikk humøret på plass igjen. Etter kort tid (ingen diva-takter med andre ord) entret dama scenen og gjennomførte et  heidundranes show. Sangene, antrekkene, danserne og ikke minst sceneshowet var helt på topp! Awesome!

Etter konserten satte vi, med øre bein og alle former for hørselsskader, kursen mot hotellet. Vi sov bedre enn best og dagen etter tok vi toget hjem igjen..heh(LES: http://kjerstijakobsen.blogg.no/1287336758_17okt2010.html )Noen få klipp fra konserten
-

KHJ

Én kommentar

saragj

24.10.2010 kl.15:40

Så kuuult :D fikk ikke vært på den konserten jeg! var utsolgt, haha

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits