Lenge leve NSB!

Kjære NSB! Vi møtes igjen - og selvfølgelig har du noen overraskelser på lager! For et drøyt år siden kunne jeg fortelle om natten på Oslo S og jeg publiserte denne filmen...

Og ja..i går -
Etter en kjempekonsert av Lady Gaga og en behagelig natt på hotell  (kommer mer om dette senere, med bilder), satte vi kursen hjemover. Og etter en liten stund startet showet. Vi stoppet jevnlig og ble flere steder stående i mange minutter, dette på grunn av signalsvikt mellom togene. Da turen (ENDELIG!!) gikk mot slutten gikk like gjerne strømmen og vi rullet fra Reinsvoll til Raufoss, etterfulgt av taxi videre til Gjøvik! Nok en gang tok NSB saken i et alt for behagelig tempo og det fantes ikke noe fnug av effektivitet...Resultatet =  en time forsinket til øvelse på skolen, men de andre tok det heldigvis med en god latter, haha :- )

KHJ

2 kommentarer

Silje

17.10.2010 kl.20:57

Åhh, misunner Lady Gaga biten! ; o

Anne Lene

18.10.2010 kl.08:40

Sånn bare for å ha sagt det: JEG ØNSKER MEG EN NY VIDEO!!!!!

Dø(y)r forøvrig fortsatt av fjorårets.

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits