THE SMASH HIT MUSICAL - WICKED

Høstferien var super.Jeg koste meg med gode venner i går kveld. Raufoss vant i dag. Jeg gleder meg til skolen i morgen - tommel opp!

Jeg savner London. Det er teit at man i en alder av 16,17,18 ikke vet forskjell på mitt og ditt - tommel ned..

De to siste dagene er ramset opp på to setninger og jeg har ikke tatt et eneste bilde siden London-turen ergo; det blir litt London-snakk til! Som skrevet fra før var vi på to musikaler - Wicked og Mamma Mia.

Wicked er kanskje ukjent for mange, og jeg var ingen stor fan da vi satte det opp med musikalkoret i sommer. Ingen hadde hørt sangene og det var ikke særlig "fengende". Men jo mer vi sang, jo bedre ble det og vi fikk til slutt et ganske bra resultat. Historien satte seg aldri like godt som alle sangtekstene, så det var utrolig gøy å endelig få med seg litt mer. Historien var kjempefin, skuespillerne var kjempeflinke, og sangprestasjonene var helt herlige! Jeg overdriver ikke når jeg sier at det er det beste jeg har sett så langt. Anbefales! Obs: Det er kanskje en fordel og sette seg litt inn i sangene først.


Trailer, fra diverse år

Har du sett den?
Skriver om Mamma Mia i morgen

KHJ

Én kommentar

Marte

11.10.2010 kl.16:15

Så gøy ut da =)

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits