Tro'kke det altså..

Etter skolen i dag gikk turen rett ned til CC for å danse, monsterhurra! Det gikk helt greit, men jeg håper for alle sin skyld at det ikke eksisterer bilder..haha, stressa-rett-fra-skolen-ansikter tar seg virkelig ikke godt ut! Anyway, en sak jeg har tenkt litt på:

Jeg lurer på hvor mange ganger daglig jeg ser denne setningen -  " Jeg var tilfeldigvis innom bloggen til VOE"  Er det slik at det er flaut å lese et par innlegg på en av Norge's mest leste blogger, er det derfor alle må forsvare seg med et aldri så lite "tilfeldigvis". Katten gikk over tastaturet og helt plutselig var du inne på VOE sin blogg liksom..helt ut av det blå..haha, tro'kke det altså.

Også noen linjer under kommer " Jeg er så lei av at hun får være med på alt" Jeg er mer lei av at alle skal henge seg opp i det hun gjør og ikke gjør! Hun er kanskje ikke så populær i vår aldersklasse, men er et betydelig forbilde for mange unge jenter.Det er da slettes ingen hemmelighet at toppbloggere får mange fordeler, og jeg forstår godt at de bruker mulighetene de får tildelt. Ta da for eksempel Afrika-turen - hun deler denne opplevelsen med så mange lesere, og mange lærer kanskje noe nytt om verden! Jeg synes selv dette er spennende, og kommer nok til å lese litt mer enn vanlig nå!

En liten setning til slutt. Hvilke blogger du velger å lese er fullt og helt ditt eget valg, altså- det er faktisk mulig å unngå de bloggene du misliker! Derfor ser jeg virkelig ikke problemet


sådæææså


KHJ

 

Én kommentar

Ingrid

20.09.2010 kl.18:15

Helt enig i det du skriver ja :p

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits