Wha oooh yeah!

På Fredag var Ida og jeg på joggetur, og jeg har fortsatt frisk luft langt ned i halsen - jeg er forkjøla, og har jeg rett (noe jeg alltid har !!) kommer det til og vare nesten frem til jul, yesda! Senere på kvelden fikk jeg besøk av Ida og Julie Marie - kjempekoselig, som vanlig!


pent?..ja, itte sænt?


Je lik dekk ♥  

I går kveld pønsket jeg forøvrig ut enda et "Når jeg blir statsmininster - gjøremål" Nemlig det å innføre Grease i pensumet på barneskolen. Første gang jeg så den, (tror jeg var omtrent elleve år gammel), husker jeg at jeg sa følgende: " Jeg skal se Grease hundre ganger før jeg er femti år" Og selv om jeg ikke lengre har tellingen, tror jeg at jeg trygt kan doble antallet. "Lovin' it ♥ 

Eller har jeg hatt en kjempefin helg, hoho, dagen i dag kommer til og gå med til lekser før vi får koselig middagsbesøk :- )

KHJ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits