Dronningene av campingplassen..(skumsjøen) !

Uff, for en dag! Siden jeg har lett for å bli ganske provosert og sint holder jeg meg bare til å si - Enkelte personer skulle ikke hatt lov til å ha hund (!!!) Men Pondus lever og da er alle fornøyde :- )

Over til det innlegget egentlig skulle handle om.. På Fredag reiste Ida, AnneLene og jeg hele veien til idylliske Skumsjøen. Ooog til tross for tvilende foreldre, overlevde vi turen! Jeg siterer her fra en små-bekymret mor" For ikke og snakke om fenomenene elg, bjønn og grevling - men antagelig har høg glising høllt dom unna da, tross alt!" Trolig stemmer de elleve siste ordene, for det var verken elg, bjørn eller grevling, men høg glising var det masse av! For alle dere utenforstående-ikke-totninger vil " høg glising" si " latter på et høyt lydnivå". Kveldens store høydepunkt var vel da Ida sin mobil tok fart og hoppet ut i vannet..det er i alle fall sånn vi vil huske det. Sånt skjer, haha. Vi koste oss max og turen blir garantert gjentatt en annen gang.
Bæst ♥


Idyyyyyyyyyyyyyll...

Morgenkos på brygga

KHJ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits