Snipp, snapp, snute, så var det eventyret ute!

Akkurat nå er jeg ganske oppslukt i min nye venn - HTC Tattoo, likæærn♥ I kveld har jeg sammen med Mamma og Ida vært barnevakt for søskenbarna mine og en hund. Veldig koselig. Ikke like koselig var det at Raufoss før i dag spilte uavgjort mot Valdres..(spesielt når Raufoss ikke fikk det målet de skulle hatt, i mine og mange andres øyne var ballen inne, man så det på reaksjonen til spillerne, omggg)

I går var ting litt bedre, i alle fall på fotball-fronten! Ida, Pappa og jeg reiste som tidligere skrevet innover til Oslo og på Norway Cup. Eina som har gjort det ganske bra det siste året, spilte mot mine kjære tremenninger og resten av Korgen IL. Mange trodde lenge at Eina (som hadde overtaket) skulle vinne, noe som gjorde det ekstra gøy da Korgen (Tremenning Kristin, for å være nøyaktig) satte ballen i mål! Eina jentene satte kursen hjemover, og Korgen gikk videre til finale ( b-slutt spill vel og merke) som de tapte 6-0..Snipp, snapp, snute, så var det eventyret ute!Guttene fra Korgen overfaller jentene og Eina er skuffa, frykteeeliig skuffa !Lik seg!

I moren kommer det bilder og (ikke overraskende!!) tekst fra teltturen vår, stay tuned ! :- )
KHJ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits