Sommaren är kort

Kjersti Homb Jakobsen har kost seg på fotballkamp sammen med Ida og Anne Lene, 5 - 1 seier til Raufoss 2 :- ) Jammen meg godt og være hjemme igjen!

I går kl. 22:32  · Kommenter · Liker

Åh, det så herlig og være hjemme igjen ! Som dere ser over ( ja, det har blitt mye facebook i det siste..holder liksom en fin oversikt synes jeg..heh) Jeg liker ikke at folk nevner det, men vi må vel innse at sommerferien snart er over. Og skal jeg være helt ærlig må jeg si at jeg gleder meg til og begynne igjen. Da jeg møtte Andreas på CC i dag innså jeg hvor mye savner klassa og alle de andre folka, så jeg kan ikke se at skolestart blir så fryktelig ille! I tillegg går både Ida og Anne Lene på samme skole til høsten, tommel opp ! Jeg starter med litt skole allerede neste uke faktisk - trafikalt grunnkurs står for kurs. Jeg er visst litt sent ute, men hvorfor stresse? Jeg tviler på at jeg har råd til noe bil om et års tid uansett, hvis jeg ikke vinner i lotto eller noe da..skrapelodd, maybe ?


Denni over ær tel dej, AnneLene, siden du spurte !

Q: Har du tatt trafikalt grunnkurs ?
KHJ

2 kommentarer

Ingrid

04.08.2010 kl.18:14

Jupp, for ett år siden :P

Anne Lene

05.08.2010 kl.07:24

Takk for bildet, Kjersti! :D

GLEDER meg til høsten (også kalt sensommer og 18. august)!!

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits