Home, sweet home !

Kjersti Homb Jakobsen Da setter vi kursen sørover igjen:-)

23 timer via Facebook på mobil  · Kommenter · Likern


Ja, vi satte altså kursen sørover for 23 timer siden - ooog etter noen få stopp, en film og noen timer med søvn kunne jeg, klokken 12.20, skimte skiltet der det hvitt på blått står skrevet " Raufoss". Jeg har hatt en kjempefin uke i Nord, men det var allikevel utrolig godt og komme hjem. 
De første dagene bodde jeg hos tremenningene mine, Monika og Kristin. De reiste nedover til Norway Cup på Fredag, og kunne derfor ikke være med på treffet i helgen. Uansett, det var veldig koselig og se dem igjen! Resten av bildene er fra de forskjellige stedene vi hadde treff.

Den nærmeste slekten !

På Søndag morgen gikk den spreke delen av slekta ( haha, det må da være lov til å mobbe litt) opp til en fjelltopp som kalles "Tjellebukken" God trim !


Syk utsikt!Jeg hilste på veldig mange, men holdt meg stort sett sammen med den nærmeste slekta. Jeg skulle gjerne ha fått litt mer tid, for så og bli kjent med firemenninger og andre lengre ut i slekta :- ) Er det det Facebook er til for, kanskje ? Hahaha...

Q:Har du noen gang vært på slektsstevne ?
KHJ

3 kommentarer

★ Karoline - foto

03.08.2010 kl.00:12

sv: Takk :-)

Anne Lene

03.08.2010 kl.03:06

Fantastico!

Hvorfor har du ikke med hula i skogen, som du bodde i?!?!

Det er forresten uhyre godt å ha deg hjemme!

Ingrid

03.08.2010 kl.07:04

Ja, begynner å bli en stund siden nå, men :p

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits