95 mil nordover tæl nordlææningann og slækststevnjææ

God morgen, god dag, whatever..."Whatever (norsk: samma det, hva nå enn, hva som helst), opprinnelig et engelsk ord, er et utbredt norsk slang-uttrykk.[1] Uttrykket er velkjent i store deler av verden. Det kan defineres som et uttrykk for lunkent engasjement, likegyldighet, ytring for misunnelse eller til og med et avslag" Hahaha, wikipedia <3

I dag står pakking av koffert for tur, fordi i morgen reiser jeg langt og lengre - nemlig helt til Korgen. Med andre ord - 95 mil nordover tæl nordlææninganj og slækststevnjææ. Jeg gleder meg veldig til å se igjen diverse slekt, blant annet mine kjære jevnaldrende tremenninger - Monika og Kristin. 


Nåååmin, den gang vi var søte og små

Jeg kommer derimot til å savne disse to under og andre elskede venner samt klassen min som jeg ikke har sett på mangemange uker. Tilbake til jentene under - rett etter at Ida og jeg kom hjem fra Eidsvoll og 2-1 seier til Raufoss ( Raufoss på topp, Raufoss på topp) kom AnneLene og vi storkoste oss med Taco, is og latter til de grader !!

Hahaha, wikipedia igjen <3

"For eksempel:

Eriks mor: «Du burde prøve grønnsakene.»
Erik: «Whatever!»"See you later, alligators !
KHJ

Én kommentar

Anne Lene

26.07.2010 kl.10:40

God tur i dag, og kos deg masse! :D:D Someday <3

Kommer til å savne deg også (og Ida, siden hun mest sannsynlig ikke tør å snakke til meg), Kjersti <3

Skriv en ny kommentar

KjerstiJakobsen

KjerstiJakobsen

19, Vestre Toten

Jente på 17 år fra Raufoss. Går på dramalinja og trives sykt godt. Fritiden går bort til sang, dans, teater og fotball. Har selv lagt fotballskoene på hylla, men følger med på det meste. Heia Liverpool, Raufoss A-lag, Raufoss junior og Start.

Norske blogger Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits